Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu gibi olabilir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği muhtevain eleştiri öneme malik olan strüktürel unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış tedariklemek üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları çoğu kez yangın dayanımı yüce malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın üzere ivedili durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir asayiş özelliğidir ve yangın veya öbür ivedi durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını getirmek sinein mutasavvertır. Yangın merdivenleri genellikle çelik yahut güçlü kabil malzemelerden kuruluşlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa yangın kapısı üstelik yamanı lokum ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli hava oluşturur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu manzara hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

üste, astım ve bronşit kadar solunum yolu emrazıyla birliklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da pürüz olabilir. Bu sayede, yangının yaratması mümkün iktisadi etkilerini en aza indirir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir doğrultuının degaje olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın simultane birlikte kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda bapnın ne açıldığını belirtmek gerekir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page